Muursticker van Janod

Magnetische muursticker Janod

Een bekende speler op het gebied van vrolijk gekleurde wereldkaarten is Janod. De Franse speelgoedwinkel is een begrip wanneer het aankomt op speelgoed in de vorm van wereldkaarten. En dan met name op de magnetische varianten. Één van die varianten is de Janod magnetische muursticker. Deze muursticker is maar liefst 2 meter breed en ruim een meter hoog. Omdat de achterkant van deze magnetische muursticker is voorzien van een lijmlaag plak je deze met het grootste gemak tegen de muur. Zorg er wel voor dat de wand vlak, droog en niet poreus is. De muursticker hecht dan namelijk beter.

De muursticker van Janod bestaat uit een aantal losse continenten met een flinterdun metalen laagje. Dit onzichtbare laagje maakt het mogelijk voor de meegeleverde magneten om op elk gewenste plek van de wereldkaart te blijven plakken. Dit is dan ook juist hetgeen dat de magnetische muursticker van Janod zo bijzonder maakt. In totaal worden er maar liefst 101 verschillende magneetjes in de vorm van speels getekende dieren van over de hele wereld. Kinderen kunnen met de magnetische wereldkaart van Janod zelf de habitat van deze fel gekleurde beestjes bepalen. Met dit mooie stuk speelgoed raken kinderen spelenderwijs bekend met de bekendste dieren uit het dierenrijk.

Dieren magnetische muursticker 1  Dieren magnetische muursticker 2 Dieren magnetische muursticker 3 Dieren magnetische muursticker 4

De Janod muursticker is geschikt voor kinderen van 4 – 10 jaar. De uiterste breedte en hoogte van de sticker is 200 bij 120 cm.
Er zijn veel verschillende speelgoedwinkels en warenhuizen die deze magnetische wereldkaart aanbieden. Online ligt de prijs ongeveer tussen de €65,- en €75,-.

Verpakking muursticker Janod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.